Voordelig Inslaan

Vanaf slechts 60liter/15kg per rookhout soort. Informeer naar de tarieven.

Chunks | Snippers | Rookmot

15 Verschillende Smaken

Al vanaf €250,- (ex BTW)

GROOTHANDELS PRIJZEN. FLEXIBELE INKOOP.

Rookhout vanaf 15kg

Natuurlijk is een hele pallet goedkoper als je het omrekent. Maar waar laat je een hele pallet van 1 soort? En dan heb je nog maar 1 soort en 1 smaak te pakken. Bij RookhoutGroothandel.nl kan je ook terecht voor kleinere eenheden. Wij bieden Chunks, Snippers en Rookmot aan vanaf 60liter/15kg per soort / smaak. Ideaal voor slagers, rokerijen en andere bedrijven met een incidentele of structurele behoefte.

AANTOONBAAR GECERTIFICEERD ROOKHOUT

Alleen De Beste Kwaliteit Telt

Je hebt zelf de beste kwaliteit vlees, vis, groenten of andere producten die je wilt roken. Die rook je natuurlijk niet op beuken snippers bedoelt voor het konijnenhok. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. Ons rookhout wordt speciaal geproduceerd voor het roken van levensmiddelen (ISO22000) en wordt professioneel gedroogd.

Vanaf 60liter/15kg

Chunks, Snippers en Rookmot in meerdere soorten. Bij ons verkrijgbaar per zak van 60liter (ca 15kg). Per order geldt een minimaal bestelbedrag van slechts €250,- (ex BTW). Neem contact op voor meer informatie.

Ik heb meer nodig

U kunt wel pallets kwijt. Sterker nog, u bent op zoek naar vrachtwagens vol rookhout. Voor uw sector bieden wij rookhout in bulk aan tegen zeer scherp tarief. Neem contact voor een vrijblijvende offerte.